charles-695752-unsplash

מאהב גדול!

אני יושבת בחדר האימון שלי ומקבלת סמס ממתאמן שהגיע כדי ללמוד איך להיות מאהב טוב יותר עבור אישתו.
בתום השעה וחצי של פגישתנו, כשהיה בדרכו הביתה הוא משתף אותי בתובנה שבעיניו הייתה החשובה ביותר, שכבר עושה את ההבדל בשבילו (תקראו עוד קצת ותגלו מהי התובנה).
התובנה הזאת שיקפה לי בפעם המי יודע כמה, איך הרבה פעמים בחיים ובמיוחד בסקס חוסר המידע הוא זה שמייצר אצל גברים ונשים ביטחון עצמי נמוך. לעיתים זה רק במהלך האקט עצמו אבל לפעמים זה משפיע בעוד ועוד תחומים.
לצד המתאמן הזה אני נתקלת לא מעט בשאלות על גודל האיבר הגברי. ובעיקר ממודאגים שאולי יש להם זין קטן מידי… ושוב מה שמשותף לו ולפניות בנושא הזה זה החוסר ביטחון. החוסר בטחון יודע לכרסם בכל חלקה טובה, הוא בעיקר אלוף מלמנוע מאיתנו לעשות/להגיד את מה שאנחנו באמת רוצים.
אז, אם כבר עלה העניין בואו נדבר קצת על הגודל. נתחיל בעובדה הפשוטה שנמצאה במספר מחקרים- הרבה גברים חושבים שיש להם יותר קטן מהממוצע. אצל חלקם זה אף מוגדר כהפרעת דימוי גוף, שעשויה לפגוע בתפקודיות במיטה. אני מאמינה שהרבה חושבים כך, מפני שכשצופים בפורנו מגיל מאוד צעיר ואיברי מין עצומים בגודלם הם סוג של סטנדרט שבפורנו, אז הגיוני שתחשבו ששלכם לא מספיק טוב/גדול כדי לזיין כמו שראיתם בסרט. אם זה מעודד אתכם- אתם לא לבד. אם זה עוד יותר מעודד אתכם- הכל בראש.
בפועל ,האיבר הממוצע נע בין 13 ס"מ -15 ס"מ כשהוא זקור(תלוי באיזו מדינה מדובר בישראל זה יותר לכיוון 13.5-14) וההיקף כ- 12 ס"מ. אגב כשהוא רפוי האורך כ 9 ס"מ בערך. פרט לכך יש תופעה שנקראת מיקרופינס (Micropenis), שבה האיבר בעודו עומד לא עובר את ה- 7 ס"מ, ובמצב רפוי כ- 4 ס"מ. מדובר במצב נדיר שיש אותו רק ל 0.6% מהאוכלוסיה, אז אתם יכולים להירגע.
אגב, אם אתם הורים לבנים וחוששים שאולי הבן שלכם עשוי לסבול מכך שווה להתגבר על הבושה ולקחת אותו לאורולוג עוד לפני גיל ההתבגרות כי יש פתרון ואם אבחנתם נכון אתם פשוט תחסכו לו המון בבגרותו.
עוד עובדה חשובה- אם יש משהו שחשוב עבור אישה זה בעיקר העובי ולא האורך (בוודאות). זה מאוד מסתדר עם העובדה שהואגינה שלנו רגישה רק ב 7.8 ס"מ הראשונים שלה.

אז מה אני מנסה להגיד כאן בהרבה מאוד מילים? הגודל לא קובע! (פרט למקרים קיצוניים ונדירים שבהם כן).
אז מה כן קובע? מה שקובע אם הסקס יהיה טוב או לא, זה לא האיבר – זה הגבר שמחובר אליו ועד כמה הוא איכפתי ואמפטי למי שנמצאת איתו במיטה ולעונג שלה, בין אם היא בת זוג קבועה או מזדמנת.
ומה הייתה התובנה של המתאמן משבוע שעבר? מה שהופך גבר למאהב טוב באמת זה המשחק המקדים. ככל שתשקיע יותר בפורפליי, ככל שתענג אותה יותר, תפרגן, תחמיא ותגרום לה להרגיש הכי נחשקת וסקסית שיש. כשאתה משקיע ומשתמש גם במילים, מפרגן ומחמיא אתה גורם לה להרגיש יותר בנוח איתך, ככל שהיא תרגיש יותר בנוח היא תהייה יותר משוחררת ותוכל לאפשר לעצמה לחוות תחושות חדשות.

ואם ממש תשקיע אז אפילו תעניק לה אורגזמה אחת לפחות במהלך הפורפליי. בזמן האורגזמה משתחררים הורמונים נפלאים שמייצרים עונג רב, שמחה, עוררות מינית ותחושת חיות. לאחר האורגזמה כלי הדם בואגינה מתמלאים עוד יותר, מה שהופך את כל נקודות העונג שלנו לרגישות יותר מבחינה עצבית = הסקס הופך למענג ומהנה יותר.
ואם למרות כל מה שנכתב כאן אתם עדיין רוצים איזה טיפ כדי להגדיל אז זה לא ממש משהו שהייתי ממליצה עליו אלא אם יש מצב קיצוני כמו מיקרופינס שעלול לייצר בעיות קשות בביטחון עצמי ובתפקודיות בסקס. אבל כן יש לי טיפים לאיך זה יכול להרגיש אולי מעט עבה יותר או ארוך יותר:

  1. אחד הדברים שאני ממליצה עליהם (האמת לכל אחד, לא רק למי שמרגיש שהיה רוצה עוד נפח)- לעשות סקס כשיש פלאג בטוסיק של הבחורה. מה זה עושה? החלחולת (של הטוסיק) והנרתיק שלנו צמודים זה לזה, כששמים פלאג זה אוטומטית מצר את הואגינה שלנו ואז כל הצדדים יכולים ליהנות קצת יותר. זה עוזר גם במצבים שהבחורה מאוד מאוד רטובה ולא מרגישים כל כך טוב את הסיכוך בין הזין לכוס בשלב מסויים בסקס.
  2. הטיפ הזה מיועד לנשים שמכירות היטב את שרירי רצפת האגן שלהן ומיועד "להאריך" את האיבר. מכירות ביצים סיניות? 2 ביצים שנועדו לתירגול של שרירי רצפת אגן תחתון. משתמשים בביצה אחת ומחדירים אותה לנרתיק לפני החדירה. ואז בזמן הסקס זה מרגיש מעט ארוך יותר (בהתאמה לגודל של הביצה). זה לא יכול להיכנס לאף מקום, זה לא יכול להיתקע. אבל- אם את תילחצי מהסיטואציה ותכווצי את שרירי רצפת האגן מהלחץ אז יהיה קשה להוציא את הכדור. ועל כן-רק אם את מכירה את עצמך היטב, תחדירי אחת כזו פנימה.

מאחלת לכם אחלה סקס – ובגדול! 🙂

דנה ויינשטיין אורן- מרצה ומאמנת להעצמת נוכחות מינית

שתף את הפוסט הזה

אולי יעניין אותך גם

Scroll to Top

הרצאת זום- עד העונג הבא 13.01, ב 20:30